EXCLUSIV Viceprimarul CORNEL PIEPTEA despre DEMISIA directorului general de la ELCEN

Viceprimarul Capitalei CORNEL PIEPTEA a comentat, miercuri, pentru Mondo News, DEMISIA directorului general al Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), GABRIEL IGNAT. 

CORNEL PIEPTEA ne-a declarat, IN EXCLUSIVITATE, ca spera ca schimbarea care se va produce la nivelul conducerii ELCEN sa fie una benefica pentru sistemul public de incalzire al Capitalei si pentru cetatenii ei care au avut de suferit, in numeroase randuri, in aceasta iarna si nu numai.

“Ca bucurestean, am constatat ca in aceasta iarna alimentarea cu apa calda si caldura a fost sub parametrii unui oras european . Din postura de viceprimar al Capitalei, am constatat ca Guvernul Ponta si primarul Sorin Oprescu nu si-au indeplinit promisiunea facuta in urma cu doi ani  bucurestenilor de a transfera ELCEN in proprietatea municipalitatii pentru a salva RADET de la faliment. Trebuie precizat ca ELCEN a pus poprire de 100% pe conturile RADET , iar pretul gigacaloriei a fost crescut in fiecare an.

CIITESTE SI: GABRIEL IGNAT, directorul general ELCEN, si-a dat DEMISIA

Avand in vedere aceasta situatie, sper ca schimbarea ce se va produce la nivelul conducerii ELCEN sa fie una benefica pentru sistemul public de incalzire al Capitalei si pentru bucuresteni”, a declarat, in exclusivitate pentru MONDO NEWS, viceprimarul CORNEL PIEPTEA. 

Reamintim ca, GABRIEL IGNAT, directorul general al Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), a anuntat ca se retrage din functie incepand cu 6 martie. GABRIEL IGNAT ocupa din 31 martie 2014 functia de director general al Electrocentrale Bucuresti (elcen). “Am luat decizia de a ma intoarce in mediul privat, dorind sa folosesc experienta din ultimul an pentru dezvoltarea unor noi proiecte in energetica romaneasca”, a declarat GABRIEL IGNAT intr-un comunicat de presa. 

CITESTE SI: CORNEL PIEPTEA: SISTEMUL DE TERMOFICARE din Bucuresti este in COLAPS 

Sursa foto: MONDO NEWS