EXCLUSIV VIDEO MONDONEWS! Incident SOCANT la MAMAIA! Tanar SALVAT de la MOARTE dintr-un bolid de lux in care se SUFOCA!

Dupa MOARTEA bucuresteanului care a socat litoralul, un alt TANAR era sa isi gaseasca sfarsitul in statiunea MAMAIA. Din fericire, dupa mai multe ore in care “s-a COPT” incuiat intr-un bolid de lux in soare, barbatul a fost SALVAT pompieri, care au spart geamul masinii. Vezi filmuletul mai jos!

Statiunea MAMAIA a fost marcata in acest weekend de o tragedie. TURISTII care petreceau au ramas socati la aflarea vestii ca un TANAR bucurestean, in varsta de numai 23 de ani, A MURIT, duminica dimineata, chiar pe plaja, in apropierea clubului in care se distrase toate noaptea.

Citeste si: ACCIDENT MAMAIA: PATRU OAMENI AU FOST RANITI SI PATRU MASINI AU FOST AVARIATE

Marian era in vacanta in MAMAIA si chiar a postat pe Facebook fotografii de pe plaja si din club, cu putin timp inainte de A MURI. Medicii spun ca i s-a oprit inima si acum asteapta rezultatele autopsiei.  

Tot ieri, un alt TANAR era sa isi gaseasca sfarsitul tot in statiunea Mamaia, zona de Nord. Barbatul a fost UITAT de prieteni intr-un Audi TT timp de peste cinci ore. Mai mult, acestia isi lasasera si telefoanele in masina, astfel ca TANARUL nu i-a putut chema in ajutor. SUFOCAT de caldura si fara vlaga, barbatul a incercat sa sparga geamul pentru a putea iesi. Operatiunea a fost un esec.

Din fericire, TANARUL A FOST SALVAT de pompierii chemati la fata locului de TURISTII speriati. O noua TRAGEDIE a fost EVITATA dupa ce unul din SALVATORI a spart cu o cheie franceza geamul bolidului de lux. Iti prezentam mai jos, in EXCLUSIVITATE, momentul SALVARII tanarului!

TRAGEDIE IN AZUGA: O TURISTA A MURIT, IAR O ALTA ESTE IN STARE GRAVA DUPA CE AU CAZUT CU UN ATV IN RAU. UPDATE

[hdvideo id=980 ratingscontrol=on views=on title=on]

Sursa foto si video: mondonews.ro