Excursie neobisnuita! Pentru 200.000 de lire sterline, oricine poate conduce pe cele mai periculoase drumuri din lume

O companie britanica a scos pe piata o oferta de turism cel putin ciudata. Pentru 200.000 de lire sterline, orice persoana dornica de adrenalina va putea experimenta senzatia de a conduce timp de doua zile pe unul din cele mai periculoase drumuri din lume.

Pentru aceasta aventura, clientul are la dispozitie orice masina isi doreste, de la Toyota Corolla la Bugatti Veyron. Inainte de a-si alege autoturismul, persoana este invitata sa aleaga si unul dintre cele 22 de drumuri si sosele considerate a fi cele mai periculoase din lume.

Citeste si: TOP 10 al celor mai spectaculoase drumuri din lume. Transfagarasanul este si el in top. GALERIE FOTO

Sunt sosele inguste la mii de metri altitudine in China, sunt autostrazi siberiene in Rusia sau drumuri pline de hoti in Mexic, afirma compania britanica.

Vacanta neobisnuita include zboruri private catre destinatia aleasa, cazare la un hotel de cinci stele si un instructor privat care il va invata pe soferul respectiv tot ceea ce trebuie sa stie despre masina si drumul ales. Din cele doua zile, una va fi petrecuta alaturi de instructor in masina.

Totusi, in anumite circumstante, explica reprezentantii companiei care ofera excursia, turistii s-ar putea simti frustrati intrucat nu vor fi lasati sa isi riste viata si sa conduca neglijent. “Oamenii vor conduce in circumstante controlate. Nu vor putea sa accelereze la maxim. Este vorba de a se bucura de calatorie si a uita de haos”, a explicat purtatorul de cuvant al Buyagift.com, citat de Daily Mail.

Sursa foto: dailymail.co.uk