Execuție în stil mafiot lângă Capitală! Un bărbat a fost ucis, iar criminalul este căutat de poliție

Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unei persoane găsite împuşcate în comuna 1 Decembrie din oraşul Măgurele, o femeie sesizând că a auzit două focuri de armă, a anunţat, marţi dimineaţă, IPJ Ilfov, potrivit Agerpres.
 
Update 2: Bărbatul care a împuşcat un bărbat în cap, marți dimineaţă, în comuna 1 Decembrie din Ilfov, a fost prins de Poliţie. Suspectul a fost încătuşat de poliţişti pe un câmp din zona comunei Jilava.
 
Update: Barbatul impuscat, marti dimineata, in comuna 1 Decembrie, din judetul Ilfov, era suedez, la fel si agresorul care l-a executat chiar pe strada. Reprezentantii Parchetului Tribunalului Ilfov au precizat, pentru Mediafax, ca gelozia este mobilul crimei.

News.ro noteaza ca femeia aflata la originea conflictului ar fi solicitat protectia Politiei si ca aceasta ar fi fost sunata de presupusul atacator inclusiv in timp ce era audiata de politisti.

La aceasta ora, politistii se afla la locuinta suspectului pentru a-l ridica, dar operatiunea este riscanta, pentru ca barbatul ar putea avea inca asupra sa arma crimei. Trupul barbatului ucis este, in prezent, la autopsie.

Știre inițială
 
Potrivit sursei citate, marţi dimineaţă, în jurul orei 03,17, IPJ Ilfov a fost sesizat, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din oraşul Măgurele, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o persoană inconştientă, de sex masculin.
 
La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care a constatat decesul persoanei prin împuşcare. De asemenea, a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală.
 
În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.

Antena 3 a prezentat în exclusivitate prima poză cu suspectul. Martorii spun că o mașină de Dâmbovița ar fi trecut prin acea zonă în momentul în care a fost împușcat. Potrivit informațiilor, un posibil motiv al crimei ar fi gelozia. Până la această oră criminalul nu a fost prins, iar acesta are o armă cu calibrul de 9 mm.

Sursa foto: captura video