Exercitii pentru sex mai bun

Vrei sa fii mai buna la pat? Uita de toate trucurile din reviste si incepe prin a face aceste exercitii.

Desi sexul poate fi cea mai placuta experienta pe care o poti trai, ea poate fi si stresanta, pentru ca ne folosim intreg corpul in timpul acestei actiuni. De cate ori nu ai terminat o partida absolut istovita? Da, poate ca acesta este un semn ca tipul si-a facut bine treaba, dar exista anumite exercitii care te pot ajuta sa nu ramai fara suflu si care, bineinteles, te pot face sa devii mult mai buna la pat.

CITESTE SI: 9 tipuri de barbati care insala cel mai des

Exercitii cardio pentru rezistenta
Incepi sa respiri greu, sa transpiri mai mult decat ar trebui sa sa obosesti repede in timpul sexului? In cazul acesta, organismul tau nu prea are rezistenta la efort.
Ce trebuie sa faci? Poti alege sa alergi (chiar si 15 minute zilnic sunt suficiente), sa sari coarda (intre 5 si 20 de minute pe zi), sa inoti (jumatate de ora pe zi) sau sa folosesti bicicleta pentru transport (jumatate de ora pe zi).
Daca esti la inceput, iti recomandam sa o iei mai usor, pentru a nu-ti fi greu. Apoi, petrece mai mult timp facand aceste lucruri si fa-le mai repede.

Exercitii de forta pentru picioare
De nenumarate ori i-am spus iubitului sa schimbam pozitia pentru ca ma dor picioarele, chiar daca ador sa stau deasupra. Pur si simplu nu mai rezistam!
Ce trebuie sa faci? Genoflexiuni (cat mai multe serii de 10/15/20 de genoflexiuni, in functie de cat rezisti).

Exercitii de forta pentru maini
Chiar daca barbatii au nevoie de mai multa forta in maini in timpul sexului, si tu ai nevoie in cazul anumitor pozitii.
Ce trebuie sa faci? Flotari.

CITESTE SI: 3 LECTII pe care le poti invata din filmele PORNO

Exercitii Kegel
Un must do pentru orice femeie! Le poti face oricand (chiar si acum, cat citesti acest articol!), cu minimul de efort.
Ce trebuie sa faci? Identifica muschii pubococcigieni – sunt cei pe care ii folosesti cand te abtii din a urina. Contracta-i pentru 1-2 secunde, apoi relaxeaza. Repeta de 10 ori. Incearca sa faci aceste exercitii de 10 ori pe zi. Dupa ce iti e foarte usor sa faci asta, treci la exercitii Kegel extinse: contracta cat de tare poti si mentine pana la 20 de secunde, apoi relaxeaza.

 Sursa:cosmopolitan