CEA MAI BUNA DOVADA CA EXISTA VIATA PE MARTE

Un fost ofiter american face senzatie peste Ocean. Cunoscut sub pseudonimul de “Capitanul Kaye”, barbatul pretinde ca a trait 17 ani pe Marte intr-o baza militara, trimis de o organizatie americana secreta.

Kaye i-a uimit pe cei dornici de senzational si cu alte marturisiri. El a sustinut ca a facut parte din gruparea “Earth Defence Force”, organizatie bine structurata al carui obiectiv este apararea Pamantului de presupuse forte extraterestre agresive.

Potrivit capitanului Kaye, aerul este respirabil pe atmosfera planetei Marte si temperaturile sunt mai ridicate fata de planeta noastra.

CITESTE SI: NASA vrea sa trimita OAMENI PE MARTE in 2035

Barbatul s-a antrenat alaturi de militari alesi special, din tari precum SUA, Rusia sau China si anunta faptul ca, in perioada  in care a fost pe Marte, s-a luptat cu martienii pentru a salva omenirea.

Kaye a povestit detaliat si ultima lupta la care a luat parte pe Marte. Trupele gruparii “Earth Defence Force” au fost atacate de grupari militare reptiliene in ceea ce a reprezentat un adevarat masacru: din 1000 de persoane aflate in baza, s-au mai salvat doar 28 de oameni printre care si el.