EXIT-POLL. REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Vezi ce procente au Ponta si Iohannis

EXIT-POLL ALEGERI, DATE PARTIALE. UPDATE: AU FOST ANUNTATE DATELE EXIT-POLL VALABILE PENTRU ORA 16.00. CUM ARATA CELE MAI RECENTE DATE PREZENTATE DE PSD si ACL SI CUM SUNT CLASATI CANDIDATII FAVORITI PANA ACUM IN SONDAJE, VEZI AICI.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Un Exit-Poll realizat de Alianta Crestin Liberala (ACL), care cuprinde datele valabile la ora 13.00, il claseaza pe primul loc pe Victor Ponta, cu 39 de procente, pe locul doi pe Klaus Iohannis, cu 30 de procente, iar pe locul trei pe Monica Macovei, cu 8 procente.

Iata datele prezentate de ACL: Victor Ponta are 39%, Klaus Iohannis 30%, Monica Macovei 8%, Calin Popescu Tariceanu 5%, iar Elena Udrea 4%. 

Date obtinute pe surse indica faptul ca Victor Ponta se afla in scadere, iar Klaus Iohannis in crestere. 

Citeste si: Klaus IOHANNIS a votat la Sibiu: Am votat pentru o Romanie

Citeste si: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. VOTUL S-A INCHEIAT IN NOUA ZEELANDA. IOHANNIS, LIDER DETASAT

Citeste si: ROMANIA VOTEAZA, MARATON MINUT CU MINUT! Sectiile de votare s-au deschis, peste 18.000.000 de alegatori, asteptati la urne

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Romanii aleg intre 14 candidati aflati in competitia pentru castigarea fotoliului de la Palatul Cotroceni. Primii doi clasati se vor confrunta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale programat pentru 16 noiembrie. Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat ca exista 18,3 milioane de cetateni cu drept de vot, Ministerul de Interne tiparind 20,7 milioane de buletine de vot. Urnele s-au deschis duminica 2 noiembrie la ora 07.00 si se inchid la orele 21.00.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Alegatorii voteaza la sectiile la care sunt arondati cu domiciliul. Cetatenii romani care in ziua votarii se afla in alte localitati decat cele de domiliu pot vota la orice sectie din tara, insa numai dupa ce vor declara in scris, pe propria raspundere, ca nu au mai votat si nu vor mai vota la acest tur de scrutin. Masura a fost criticata de Klaus Iohannis care a spus ca guvernul se pregateste sa fraudeze alegerile prin introducerea acestei prevederi.