EXPERIENTE NOI! DE CE AI NEVOIE CAND FACI BONDAGE SEX?

Bondajul (bondage sex) este un tip de sex special care devine si mai incitant daca e prima data cand incerci. Daca sunteti incepatori…

Bondajul este un tip de sex special care devine si mai incitant daca e prima data cand incerci. Daca esti incepatoare… … afla ce ar trebui sa ai la indemana in dormitor pentru o partida de bondage sex! Bondage sex (sexul cu bondaj) presupune sa te exciti si sa ajungi la orgasm, singura sau cu partenerul, cu obiecte care strang, lovesc usor, gadila… Despre ce obiecte este vorba mai exact, afla de mai jos!

Sfori, funii, catuse…
Prima regula pentru placerea bondajului este sa ai miscarile limitate. Pe buna dreptate, te gandesti ca va puteti lega aproape cu orice se gaseste prin casa, dar NU. Daca vrei sa experimentezi bondajul original, foloseste funii/sfori din materiale fine sau catuse din plastic/puf/material textil. in sex-shopuri chiar, se gaseste asa zisa funie japoneza pentru bondaj.

CITESTE SI: CUM II VORBESTI PERVERS: INVATA SA FACI ASTA IN 4 PASI SIMPLI

Esarfe, cravate…
A doua regula de baza in bondaj este ca, din cand in cand, sa nu vezi ce urmeaza. Foloseste pentru asta cravate, esarfe, o bucata de dantela pe care sa o legi pe ochi. Cuplurile experimentate folosesc chiar masti.

Franjuri, piele, matase…
O alta latura a excitatiei in timpul partidei de bondage sex este sa stii ca partenerul iti face lucruri pe care nu le stii dinainte si nici nu le poti opri, de cele mai multe ori fiind legat. Cuplurile experimentate trec de la bondaj la sadomasochism si folosesc un bici din piele ca sa isi loveasca partenerul cu scopul de a provoca placere din durere. Totusi, daca incerci bondage sex pentru prima data ar trebui sa te rezumi la gadilarea si apasarea zonelor erogene cu franjurii biciului. La fel de excitant este sa atingi zonele erogene cu manusi de catifea, o laveta din piele intoarsa sau un sal de matase.

O palma…
Din dotare (mainile voastre) sau din sex-shop (din lemn, piele, plastic). Cu palma, naturala sau artificiala, mangaiati-va si loviti usor zonele erogene. Pentru multe cupluri lovirea feselor cu palma este foarte excitanta si duce de multe ori la sex cu penetrare de la spate. in plus, este un mix de durere si placere care atrage.

CITESTE SI: MARIMEA SOLDURILOR UNEI FEMEI II POATE DETERMINA COMPORTAMENTUL SEXUAL

Jucarii sexuale
Un vibrator, un manson pentru penis (cel care imita interiorul vaginului), un inel vibrator, o pompa pentru clitoris/penis. Fiecare cuplu trebuie sa aleaga din sex-shop in limita a ceea ce vrea sa experimenteze. Nu uita sa folosesti un lubrifiant pe baza de apa si un cuvant de siguranta, pe care sa il spui cand ceva in timpul bondajului te deranjeaza! Asadar, tu ai incercat sau ti-ar placea sa incerci bondage sex?

Sursa www.unica.ro