Explozie: 12 raniti in urma unei explozii intr-un bloc la Medgidia

Numarul persoanelor ranite in explozia produsa, marti seara, intr-un bloc de locuinte din Medgidia a ajuns la 12, a declarat secretarul de stat din Ministerul de Interne, Raed Arafat.

Cel mai grav sunt ranite patru persoane, printre care si un copil, toate fiind deja transportate la Bucuresti, a mai spus oficialul. Astfel, copilul a fost internat la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu”, iar cei trei adulti la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, ceilalti raniti, majoritatea intoxicati cu fum, au fost transportati la spitalele din Medgidia si Constanta.

Citeste si: EXPLOZIE SUBTERANA IN CARTIERUL BUCURESTEAN COLENTINA

Pompierii constanteni au reusit sa stinga incendiul care a urmat exploziei dupa o interventie care a durat aproximativ doua ore.

Potrivit primarului din localitate, aproximativ 20 de apartamente aflate pe scara blocului unde a avut loc explozia au fost avariate. El a precizat ca locatarii evacuati vor fi cazati intr-un hotel din oras, care apartine Primariei Medgidia.

Explozia a avut loc marti, in jurul orei 20.30, intr-un apartament de la etajul al doilea al unui bloc de locuinte cu patru etaje situat pe bulevardul Independentei din Medgidia, deflagratia fiind urmata de un incendiu.

Sursa foto: digi24.ro