Explozie Caracal: Ranit grav, scapat de pe targa de medicii de la ambulanta

Incident socant dupa explozia de la un restaurant din Caracal. Un barbat grav ranit in explozie a fost scapat de pe targa de medicii de la ambulanta.

Barbatul in varsta de 27 de ani, care suferise arsuri pe 70% din suprafata corporala, a fost transportat la Spitalul de Arsi din Bucuresti cu un elicopter SMURD, insa inainte de a fi urcat, medicii l-au scapat de pe targa.

Cand a cazut, fusese scos din ambulanta, catre elicopter. Se pare ca pacientul nu a fost legat cum ar fi trebuit de targa, care s-a inclinat, iar pacientul a cazut pe gazon.

De mentionat ca barbatul are o greutate de 100 de kg si era inconstient. Medicii l-au stabilizat si l-au pregatit pentru transportul cu elicopterul. Personalul medical de pe ambulanta sustine ca incidentul nu i-a afectat starea de sanatate.

Reamintim ca o explozie puternica s-a produs, vineri, la un restaurant din Caracal, trei persoane fiind ranite, dintre care una grav.

Deocamdata nu se stie cauza exploziei, dar se pare ca deflagratia s-ar fi produs din cauza unei acumulari de gaze.

Explozia a avut loc in jurul orei 11.00, in bucataria restaurantului. La mese se aflau mai multi clienti, care din fericire nu au fost raniti.