EXPLOZIE IN SIGHETU MARMATIEI: Un femeie a MURIT, iar un barbat este in stare GRAVA dupa o deflagratie care a avut loc in curtea unei case

Explozie la Mioveni intr-un bloc de locuinte. O persoana a fost ranita, mai multi locatari evacuati

O femeie a MURIT, iar un barbat se afla la spital in stare GRAVA dupa o explozie care a avut loc sambata in curtea unei case de pe strada Gheorghe Sincai din Sighetu Marmatiei, potrivit postului B1 TV.

Potrivit primelor informatii, explozia s-ar fi produs din cauza mai multor elemente de munitie care au au explodat. Inspectorul sef ISU Maramures, Ioan Muresan, nu a putut confirma aceasta informatie, spunand ca este posibil sa fie vorba despre o acumulare de gaze.

Citeste si: UPDATE. ACCIDENT DE MUNCA IN BRASOV: 43 de muncitori INTOXICATI cu monoxid de carbon

Cei doi au fost gasiti de echipajele de interventie in stare foarte grava. Barbatul a fost preluat de un echipaj al Ambulantei si, dupa ce cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, cu arsuri grave la nivelul membrelor si la cap.

Citeste si: Suceava: EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte

In schimb, femeia a fost pur si simplu desfigurata, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea acesteia, fiind nevoite sa constate decesul.