Explozie la Cluj: 16 apartamente din Floresti au fost afectate, 6 masini avariate

Explozie puternica in judetul Cluj. Deflagratia s-a produs in noaptea de luni spre marti, intr-un bloc de pe strada Gheorghe Doja din localitatea Floresti, 16 apartamente fiind afectate de suflul exploziei. Totodata, sase masini au fost avariate, insa din fericire nu au fost victime.

Explozia a fot urmata de un incendiu, iar pompierii clujeni au intervenit cu doua autospeciale si o ambulanta, potrivit precizarilor oferite de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj.

Din cele 16 apartamente avariate, patru au ramas fara geamuri. Din primele informatii rezulta ca proprietara apartamentului a lasat acasa niste lumanari aprinse, iar din cauza unor scurgeri de gaze, s-a produs explozia. Femeia era plecata la o manastire, iar cand a aflat de explozie, a suferit un atac de panica si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

In urma exploziei, locatarii din bloc au iesit afara, iar pompierii au oprit alimentarea cu gaz si energie elecrica, in prezent lucrandu-se la cercetarea cauzelor.

Foto: Monitorul de Cluj