Explozie la o uzina de la Plopeni! 19 oameni au fost raniti UPDATE

O femeie a facut INFARCT in fata Casei de Pensii din Pitesti

UPDATE:  Potrivit ultimelor informatii numarul celor raniti se ridica la 19, patru persoane suferind arsuri, iar celelalte 15 intoxicatii severe cu fum.  Anchetatorii au declarat ca explozia ar fi fost determinata de aprinderea accidentala a deseurilor de aluminiu.

O explozie s-a produs la o fabrica de cafetiere din orasul prahovean Plopeni , in urma deflagratiei fiind ranite 19 persoane, informeaza postul Realitatea Tv. Potrivit sursei citate, sase persoane, cu arsuri de gradul II si III au fost transportate cu masini personale la spital.

Raluca Vasiloaie, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, a declarat ca la incendiul provocat de explozia in sine a fost stavilit de un echipaj al pompierilor, in timp ce alte patru persoane care au suferit o intoxicatie severa cu fum au fost si ele transportate la spital, iar alte trei persoane, cu arsuri de gradul I si II, urmeaza sa fie duse si el la o unitate medicala.

Autoritatile locale au demarat deja o ancheta in urma careia vor stabili care au fost cauzele care au dus la explozia de la fabrica de cafetiere din Plopeni.

Sursa foto: realitatea.net