EXPLOZIE la o casa din judetul Cluj: O PERSOANA a fost RANITA si alta este cautata sub daramaturi

O PERSOANA in varsta a fost RANITA, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi in urma unei EXPLOZII care a avut loc in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj, si care a afectat mai multe case din vecinatate, reprezentantii ISU Cluj cercetand cauzele care au dus la producerea deflagratiei.

Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat ca cele doua persoane au fost prinse sub daramaturile casei in care locuiau.

“S-a produs o EXPLOZIE la o casa de locuit din Izvoru Crisului, doua victime fiind ranite si prinse sub daramaturi. ISU Cluj a intervenit cu o autospeciala de descarcerare si doua ambulante SMURD. Cercetam care sunt cauzele ce au dus la producerea EXPLOZIEI”, a spus Biris, citat de Mediafax.

Citeste si: TRIBUNA unui circ AMBULANT s-a PRABUSIT la VASLUI: Opt copii au fost RANITI

Primarul comunei Izvoru Crisului, Antal Ioan, a declarat ca mai multe case ale vecinilor au fost afectate de suflul EXPLOZIEI.

“Eu locuiesc la 500 de case de casa unde a avut loc explozia si am auzit bubuitul. Si casele din vecini au fost afectate de EXPLOZIE, au geamurile sparte si acoperisurile distruse. Nu cred ca EXPLOZIA a avut drept cauza o acumulare de gaz, pentru ca noi nu avem retea de gaz in comuna. Un batran care este proprietarul casei a fost RANIT, iar sotia sa este cautata sub daramaturi. In casa locuiau si tineri, inca patru persoane, dar acestea nu au patit nimic”, a spus Antal.

Citeste si: MASINA unui politist DNA, INCENDIATA in stil MAFIOT

Acesta crede ca EXPLOZIA a pornit de la un tub de oxigen folosit de proprietarul casei pentru a-l ajuta sa respire intrucat sufera de o boala la plamani.

Sursa foto: tribuna.ro