Explozie la Onesti, 3 persoane au fost ranite, 11 locuinte au fost avariate

O puternica explozie s-a produs, luni dimineata, intr-un bloc din Onesti (judetul Bacau). In urma deflagratiei, trei persoane au fost ranite, iar 11 locuinte au suferit avarii. 

Explozia s-a produs intr-o garsoniera situata intr-un bloc de pe strada Victor Babes din Onesti. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau au precizat ca explozia s-a produs cel mai probabil in urma acumularii de gaze de la o butelie de aragaz.

Cei trei raniti sunt persoanele aflate in locuinta, respectiv doi frati de 56 si 57 de ani si o femeie de 46 de ani. Ranitii au fost preluati de ambulante si transportati la spitalul din Onesti.

Citeste si: Tragedie la Medgidia, o explozie a ucis doi oameni

“Cele trei victime au suferit arsuri de gradele I si II. Barbatul de 56 de ani are arsuri la fata si membre, fratele acestuia este ars pe maini si pe trunci, iar femeia are arsuri pe 25 la suta din suprafata corpului si a suferit si un soc traumatic in urma exploziei”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu, citat de Mediafax.

Un numar de 11 garsoniere au suferit avarii in urma exploziei, la fel si geamul lateral al unui autoturism aflat langa bloc. Explozia nu a fost urmata de incendiu.

Foto: Realitatea TV