EXPLOZIE MEDGIDIA: Doi dintre raniti au murit

Doi dintre ranitii adusi la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa explozia din 4 martie de la Medgidia au incetat din viata, au declarat, miercuri, surse medicale, citate de Mediafax.

“Primul care a decedat a fost barbatul care avea arsuri pe 98% din suprafata corpului, iar apoi, mai precis ieri (marti), a murit si una dintre cele doua femei aduse la Spitalul de Arsi, respectiv cea mai in varsta”, au explicat sursele citate.

O alta femeie ranita in explozie este internata, in continuare, la Spitalul de Arsi.

Tot in Bucuresti, la Spitalul “Grigore Alexandrescu”, a fost adus, in stare grava, si un copil ranit in aceeasi explozie.

Citeste si: EXPLOZIE: 12 RANITI IN URMA UNEI EXPLOZII INTR-UN BLOC LA MEDGIDIA

“Starea lui este in continuare grava, dar stabila. Se afla la terapie intensiva”, spun medicii.

Douasprezece persoane au fost ranite in explozia care a avut loc in 4 martie, intr-un apartament de la etajul al doilea al unui bloc de locuinte cu patru niveluri, situat pe bulevardul Independentei din Medgidia, deflagratia fiind urmata de un incendiu.

In afara celor patru victime aduse in Capitala, celelalte persoane ranite, majoritatea fiind intoxicate cu fum, au fost transportate cu ambulantele la Spitalul din Medgidia si la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

Potrivit primarului din Medgidia, Marin Iordache, aproximativ 20 de apartamente aflate pe scara blocului unde a avut loc explozia au fost avariate.

Surs foto: constanta4u.info