EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din Braila. Un barbat a MURIT

O EXPLOZIE PUTERNICA a avut loc marti la pranz intr-un apartament dintr-un bloc din Braila.

UPADATE 16.00: Deflagratia se pare ca a pornit de la o centrala termica, dintr-un apartament de la etajul unu al blocului, unde locuia batranul care a decedat.

Trei copii au fost scosi de catre salvatori din apartamente fiind intoxicati cu fum. Acestia au fost urcati in ambulantele prezente la fata locului pentru a primi ingrijiri medicale. Explozia a afectat si restaurantul aflat la parterul blocului, in care se aflau mai multe persoane.

UPDATE 15.04: In apartamentul in care a avut loc deflagratia se afla un barbat. Conform reprezentantului ISU, lt. col. Stefan Stoian, “barbatul a murit, a cazut mobila peste el”. Victima are in jur de 80 de ani.

Explozia a fost urmata de un incendiu, care s-a extins la mai multe locuinte. Locatarii blocului au fost evacuati.

Blocul este situat deasupra unui restaurant, in apropierea Tribunalului Braila. Zgomotul a fost asurzitor. Sedintele de judecata au fost suspendate. Echipele de interventie sunt la fata locului. Trei autospeciale intervin. Si un echipaj SMURD a ajuns la locul exploziei. Circulatia a fost deviata.

In apartamentele din bloc sunt mai multi copii singuri care striga dupa ajutor. Chiar in balconul de deasupra apartamentului in care a avut loc explozia este o femeie cu un copil in brate, care cere si ea ajutor.

Sursa foto: obiectivbr.ro