EXPLOZIE PUTERNICA la Alro Slatina. Doi MUNCITORI au fost RANITI

O EXPLOZIE PUTERNICA s-a produs, miercuri, in exteriorul unei hale de finisare a tablelor din aluminiu, la una dintre unitatile de productie ale Alro Slatina.

In urma incidentului nu s-au inregistrat victime. Seful Inspectoratului Teritorial de Munca Olt, Cristian Ungureanu, a precizat insa ca incidentul este considerat unul periculos, EXPLOZIA fiind PUTERNICA.

“Acum se fac cercetari, incidentul este considerat periculos, chiar daca nu au fost victime care sa necesite internare in spital”, a spus Cristian Ungureanu.

Citeste si: EXPLOZIE la o cladire de birouri in Capitala

Potrivit sefului ITM Olt, explozia nu a fost urmata de incendiu si s-a produs in exteriorul unei hale, in zona de colectare a pulberii din aluminiu rezultate din procesul de finisare, periere a tablei de aluminiu. In hala se afla utilajul de periat table, iar pulberea fina de aluminiu rezultata se colecta in exterior.

Citeste si: EXPLOZIE la o casa din judetul Cluj: O PERSOANA a fost RANITA si alta este cautata sub daramaturi

Doua persoane au suferit plagi minore si nu au necesitat internarea in spital. Bubuitura EXPLOZIEI a fost auzita atat pe platforma industriala, cat si de locuitorii din blocurile situate in apropierea fabricii de prelucrare a aluminiului.

Sursa foto: economica.net