EXPLOZIE urmata de un INCENDIU la COMARNIC: Patru persoane au fost RANITE

Patru PERSOANE au fost RANITE, sambata dupa-amiaza, in urma unui INCENDIU PUTERNIC care a izbucnit la o CASA de VACANTA din orasul COMARNIC si care a fost urmat de o EXPLOZIE, FLACARILE extinzandu-se la alte doua imobile din apropiere.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, INCENDIUL a izbucnit la o CASA de VACANTA din COMARNIC si a fost urmat de o EXPLOZIE, iar FLACARILE s-au extins rapid la alte doua imobile. In urma INCENDIULUI au fost ranite patru persoane – trei femei si un barbat cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani.

CITESTE SI: INCENDIU pe DN1: Un AUTOCAR cu pasageri A LUAT FOC in judetul Cluj 

Una dintre femei, care are ARSURI de gradul al doilea pe aproximativ 30 la suta din suprafata corpului, a fost preluata de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Prahova si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. Celelalte trei victime, care nu sunt RANITE grav, au fost preluate de ambulante SMURD si duse la spitalul din Sinaia.

La ora transmiterii acestei stiri, pompierii intervin cu cinci autospeciale pentru stingerea focului, care se manifesta pe o suprafata mare la toate cele trei case. La locul incendiului se afla, de asemenea, trei ambulante SMURD.

CITESTE SI: INCENDIU la magazinul UNIREA din Bucuresti

Sursa foto: realitatea.net