VIDEO EXPLOZIV AMANTA lui GHEORGHE NICHITA: M-A BATUT si M-A AMENINTAT cu MOARTEA!

AMANTA primarului din Iasi, GHEORGHE NICHITA, face dezvaluiri tulburatoare despre regimul de teroare la care a fost supusa. ADINA SAMSON a venit in aceasta dimineata la serviciu, la Primarie, si a facut mai multe declaratii in fata jurnalistilor.

“Am fost AMENINTATA cu MOARTEA. A trimis un individ sa ma ameninte, eram cu sora mea. M-a cerut in casatorie de nenumarate ori. Eu l-am refuzat. Cum sa ma casatoresc cu acest om? M-a si LOVIT. Din cauza geloziei, mi-a dat doua palme, intr-un apartament. Mi-a zis ca daca ma marit cu el, o sa-mi dea un apartament de serviciu si o sa-mi faca diferite afaceri. El mergea la psiholog ca sa-si rezolve problemele din copilarie. Parea un om mormal la inceput, care stie ce vrea de la viata. De asta mi-a placut de el la inceput.

CITESTE SI: DETALII ULUITOARE din dosarul lui GHEORGHE NICHITA: Edilul planuia sa aduca un ASASIN de la Londra. PRECIZARI de la avocat. UPDATE 

Eram urmarita, am fost BATUTA. Primarul GHEORGHE NICHITA mi-a spus ca el este singura mea optiune in viata, atunci cand i-am transmis ca vreau sa am o relatie cu altcineva, o relatie normala, sa fac un copil… Am facut plangere la parchet”, a spus ADINA SAMSON, marti dimineata.

Cine este ADINA SAMSON:

ADINA SAMSON, in varsta de 33 de ani, a absolvit Facultatea de Administratie Publica la Universitatea „Al.I.Cuza” in 2005, dupa care s-a angajat in cadrul Primariei Iasi la Centrul de Informare pentru Cetateni. Dupa ce a lucrat in mai multe birouri de-a lungul timpului, inclusiv la cel de Relatii Internationale, in perioada martie 2013 – iunie 2014, ADINA SAMSON a devenit inspector de specialitate la Primarie, lucrand intr-un birou alaturat celui pe care il detine NICHITA. AMANTA lui GHEORGHE NICHITA a fost promovata in functia de sefa la Serviciul Managementul Calitatii si Control Intern Managerial in luna iunie 2014.

Noua functie i-a adus ADINEI SAMSON o relatie directa cu primarul GHEORGHE NICHITA, in sensul ca aceasta, prin fisa postului, trebuia sa-i raporteze edilului sef „stadiul implementarii, functionarii si eficienta sistemului de management al calitatii si a sistemului de control intern si managerial al Primariei si al unitatilor subordonate”.

 CITESTE SI: SOC NICHITA, turnat de fosta NEVASTA. AVERE FABULOASA pentru primarul IASIULUI 

ADINA SAMSON este responsabila si cu mentinerea comunicarii intre Primarie si entitatile din subordine. Principalele atributii ale acesteia erau de a redacta adrese si referate de specialitate si organizarea de evenimente desfasurate de municipalitate sau parteneri: dezbateri, conferinte sau simpozioane. O alta atributie era de actualizare a bazei de date a institutiei, cu datele de contact ale institutiilor si persoanelor publice din administratia publica, locala si centrala, mediul universitar, cultural si economic, potrivit adevarul.ro.

VEZI VIDEO AICI

Sursa foto: bzi.ro