EXPLOZIV Ce a garantat UDREA in schimbul ELIBERARII din AREST

ION CRISTOIU lanseaza un SCENARIU INCREDIBIL, intr-un nou editorial publicat pe blogul personal, dupa ce, duminica, ELENA UDREA a acordat primul interviu dupa eliberarea din ARESTUL PREVENTIV.

ION CRISTOIU este de parere ca eliberarea ELENEI UDREA ar putea fi, de fapt, „rezultatul unor negocieri prin care ea s-a angajat sa nu faca dezvaluiri primejdioase despre BINOMUL SRI-DNA”, evidentiind faptul ca „toate criticile s-au indreptat spre LAURA CODRUTA KOVESI in timp ce „FLORIAN COLDEA a fost ocolit cu gratie”.

„Ajuns acasa dupa emisiunea de la B1Tv, desi sunt mort de oboseala (am mers la studio abia picat din strainatate), ma supun datoriei pe care mi-am impus-o – cea de a nu lasa sa treaca o zi fara un comentariu pe cristoiublog.ro – si scriu despre dialogul cu ELENA UDREA.

Pe scurt, fara floricele, deoarece orele sunt inaintate:

CITESTE SI: DEZVALUIRE SOC TRAIAN BASESCU A PARASIT-O PE ELENA UDREA! 

A fost o emisiune groaznica. Asa cum am zis in debutul ei, daca stiam ca ELENA UDREA va interveni telefonic in loc de o transmisie in direct din arestul preventiv, as fi declinat oferta de a participa. Sa stai de vorba doua ore cu un om fara sa-i vezi fata, nu cred ca exista experienta mai cumplita decit asta. Una e sa intervievezi pe cineva in timp ce telespectatorii ii vad fata, si alta e sa faci asta in timp ce interlocutorul e la telefon. Explicatiile ELENEI UDREA nu m-au convins. Joi seara, cind am vorbit la telefon despre emisiune nu s-a pus o clipa problema unei zone in care se intra mai greu decit la Palatul Buckingham. Poate cititorii mei gasesc si o alta explicatie decit cea data de ELENA UDREA, si anume ca din complexul respectiv de locuinte nu se poate transmite in direct la tv nimic.

Raspunsurile ELENEI UDREA la intrebarile mele (Cit din ceea ce stie in zece ani de mandat prezidential a spus in Jurnal si-n Spovedaniile publice? Daca va publica Jurnalul?) mi-au intarit banuiala ca eliberarea din arest preventiv n-a fost produsul Justitei independente, cintate la epoleti de ofiterii din presa, ci rezultatul unor negocieri in urma carora ea a garantat ca nu va face dezvaluiri stinjenitoare despre BINOMUL SRI-DNA, dar mai ales despre SRI. Nu mi-a fost greu sa observ ca toate criticile s-au indreptat spre LAURA CODRUTA KOVESI. FLORIAN COLDEA a fost ocolit cu gratie.

De precizat inca o data.

Pentru personajele care intruchipeaza Binomul primejdioase sunt dezvaluirile cu date si documente concrete, si nu atacurile la adresa Justitiei. Asta deoarece, atacurile sint pe loc contracarate de simfonia Diviziei Presa a SRI. Un document exact nu poate fi contracarat de nimeni, nici macar de ofiterii acoperiti, care s-ar vedea constrinsi sa-l ia in considerare. Atacurile generale la adresa Justitiei, repetate de ELENA UDREA duminica seara la B1 tv, nu prezinta nici o primejdie pentru Binom. Dimpotriva, ele vor fi un nou pretext pentru ca trimbitele Binomului sa sune alarma ca DNA e luata cu asalt de corupti.

CITESTE SI: INCENDIAR ORESTE, atac devastator la UDREA: Bruneta de etnie rroma “instrumenta” arabi si politicieni

ELENA UDREA a sustinut ca din experienta prin care a trecut si-a dat seama cit a gresit cind era tare si mare aplaudind inhatarile altora de catre DNA. Ea a zis ca va fi mult mai atenta inainte de a se pronunta asupra vinovatiei unui om. Mare problema e urmatoarea: Daca va ajunge din nou mare si tare, isi va mai aminti de acest legamint?

Un moment interesant l-a constituit partea cu „degetul la nas”. ELENA UDREA a dezvaluit ca era raspunsul la un SMS primit pe telefon de la o „persoana draga” in care i se cerea sa faca gestul pentru a confirma expeditorului ca totul e OK.

Eu cam banui cine e persoana draga. Dumneavoastra ce banuiti?”, a scris ION CRISTOIU pe blogul sau.

Sursa foto: realitatea.net