EXPLOZIV Cine a “LUCRAT-O” pe TATIANA NICULESCU BRAN si DE CE

Demisia brusca a PURTATORULUI de CUVANT al presedintelui a nascut multe nedumeriri. TATIANA NICULESCU BRAN s-a confesat insa inca din vacanta de Paste la niste prietene de suflet ca este dezamagita de rolul pe care il joaca la Cotroceni. Si ca este legata la maini si gura. Ca singurul care are intrare la presedinte este DAN MIHALACHE.

Si ca ea a vrut sa ii vorbeasca lui KLAUS IOHANNIS dar nu reuseste sa ajunga la el. Mai ales ca, inca din start il banuise pe DAN MIHALACHE ca a ajutat la amplificarea efectelor negative ale postarii ei despre atmosfera deprimanta de la la Palatul Cotroceni, scriu jurnalistii de la comisarul.ro.

De asemenea, TATIANA NICULESCU BRAN s-a plans si despre faptul ca DAN MIHALACHE are conexiuni in presa prin care sifoneaza informatii pe care PURTATORUL de CUVANT trebuie doar sa le confirme. Postura pe care ea a considerat-o nepotrivita. Iar cea mai importanta criza s-a petrecut cu prilejul prezentarii de catre presedinte a bilantului de 100 de zile de mandat. Cand ei nu i-a fost atribuit niciun rol. A fost sarita cum se spune.

CITESTE SI: INCENDIAR PACTUL SECRET dintre LAURA KOVESI si VASILE BLAGA 

Cu toate acestea, TATIANA NICULESCU BRAN nu ii poarta ranchiuna presedintelui. Nefiind o persoana obisnuita cu intrigile din politica a considerat ca e mai bine sa renunte. A crezut ca intrarea intr-un joc al nervilor cu oameni care sunt pregatiti pentru asta de-o viata i-ar produce doar neplaceri, noteaza comisarul.ro.

CITESTE SI: INCENDIAR CINE A ORCHESTRAT EXECUTIA MEDIATICA A LUI TRAIAN BASESCU

Acum DAN MIHALACHE trage sfori pentru a o aduce pe ADRIANA SAFTOIU. Cea care a fost si PURTATOR de CUVANT al fostului presedinte TRAIAN BASESCU. Insa presedintele KLAUS IOHANNIS s-a multumit doar sa ia act de idee. Semn ca mai cauta si in alta parte.

Sursa foto: adevarul.ro