EXPLOZIV GABRIEL OPREA este urmatorul MINISTRU pe LISTA DNA

Guvernul PONTA sta pe un butoi de pulbere! Potrivit unor informatii publicate de jurnalistii de la puterea.ro, ministrul Afacerilor Interne GABRIEL OPREA, cel care ocupa si functia de vicepremier este vizat de inca o PLANGERE PENALA inregistrata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Aceasta nu este singura problema pe care GABRIEL OPREA o are cu DNA, Mondo News anuntand in luna octombrie a anului 2014 de existenta unei alte plangeri penale care il vizeaza pe ministrul Internelor.

GABRIEL OPREA a fost partener de afaceri in anii 1993-1994 cu JULIAN REOSENGREN, cetatean roman si suedez. ROSENGREN, a facut o PLANGERE PENALA la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) impotriva lui GABRIEL OPREA pentru INSELACIUNE, ABUZ de INCREDERE, FALS, ABUZ in SERVICIU si constituire de grup infractional organizat. Pe scurt, fostul partener de afaceri al lui Oprea din zorii democratiei il acuza ca l-a lasat fara bani, firma si imobile, profitand de faptul ca ROSENGREN se afla atunci in puscarie pentru frauda, noteaza puterea.ro.

CITESTE SI:  DOCUMENT BOMBA. Vicepremierul Gabriel Oprea, vizat de o ancheta a DNA. FOTO EXCLUSIV 

Desi presa a mai relatat despre cazul ROSENGREN si despre relatia lui cu GABRIEL OPREA, vicepremierul GABRIEL OPREA nu a raspuns nici pana acum in mod concret acuzatiilor aduse de fostul sau partener de afaceri, mai intai personal, apoi public. „Informatiile privind relatiile mele cu domnul Julian Rosengren sunt jumatate gresite si jumatate imprecise”, s-a aparat, atunci, GABRIEL OPREA, intr-un comunicat de presa.

Potrivit puterea.ro, acum, plangerea lui JULIAN ROSENGREN a ajuns in atentia Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), dupa ce a trecut, ca un „cartof fierbinte”, prin mainile mai multor anchetatori, care si-au declinat competenta. Plangerea adresata initial DNA a fost remisa si inregistrata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti (CAB), care a trimis-o spre competenta solutionare Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 5. La randul lor, procurorii PJS5 au constatat, „in urma verificarilor”, ca GABRIEL OPREA „face parte din Guvernul Romaniei, fiind ministru de Interne” si au trimis-o la PICCJ.

CITESTE SI: DOSARELE GRELE ALE DNA SCHIMBA CLASA POLITICA! Se anunta ALEGERI ANTICIPATE 

In plangerea adresata DNA in decembrie 2014, JULIAN ROSENGREN arata ca in timp ce el era arestat preventiv si, ulterior, condamnat, GABRIEL OPREA a profitat de situatie, si din asociat in firma s-a transformat in administrator, apoi a vandul spatiile comerciale fara acordul partenerului sau.

Sursa foto: jurnalul.ro