EXPLOZIV Inca un ministru din Guvernul PONTA va fi saltat de DNA

Face ce face premierul VICTOR PONTA si se inconjoara de ministri cu probleme. Dupa experientele de pana acum care au culminat cu ARESTAREA PREVENTIVA a fostului ministru de Finante DARIUS VALCOV pentru TRAFIC de INFLUENTA si LUARE de MITA, inca un ministru se afla in colimatorul procurorilor DNA.

Concidenta sau nu, portofoliul Finantelor este unul BLESTEMAT. Conform jurnalistilor de la comisarul.ro, EUGEN TEODOROVICI va fi urmatorul ministru care va fi saltat de subalternii LAUREI CODRUTA KOVESI. Sursa citata scrie ca EUGEN TEODOROVICI are mari probleme dupa cateva achizitii suspecte facute in anii 2007 si 2008.

CITESTE SI: SE STRANGE LATU’! PONTA, amenintat fara menajamente: Nu ma duc singur la PUSCARIE!

Mai precis, EUGEN TEODOROVICI are patru case in Bucuresti. Una este mostenita. Trei sunt cumparate cu credite ipotecare, in 2007 si 2008. Imprumuturile de la banci insumeaza 712.000 de euro. In 2011, ministrul Finantelor a mai luat, de la o persoana fizica, 100.000 de euro imprumut. Banii trebuie sa ii dea inapoi in zece ani. In total, arata declaratia de avere, ministrul are datorii de 812.000 de euro.

Ceea ce se stie mai putin este modul cum i s-a dat in plic lui VICTOR PONTA numele actualului ministrului de la Finante Publice. Iar premierul a acceptat fara sa cracneasca. Dezastrul este atat de mare incat multe dintre contracte nu vor mai putea fi salvate ci doar stopate facturarile false pentru a nu se opri finantarile!, mai noteaza comisarul.ro.

CITESTE SI: STENOGRAMA INCENDIARA: PONTA il slugarea pe COCOS: Da, domnu’ director! Ordonati! 

Sursa foto: adevarul.ro