EXPLOZIV MARIAN VANGHELIE isi va da drumul la gura: Primele doua nume grele vizate

Asa cum il stim, MARIAN VANGHELIE nu va ramane nici macar o centime dator fata de cei care l-au bagat la racoare, edilul retinut al Sectorului 5 declarand in timpul PERCHEZITIILOR de joi ca o sa “le vina vremea tuturor”.

Cu siguranta, VANGHELIE a vrut sa le transmita astfel dusmanilor sai un mesaj cat se poate de clar si anume ca va spune tot ce stie. Primii doi vizati de edilul penal sunt ministrul de Interne GABRIEL OPREA si finul acestuia afaceristul manjit in dosarul MICROSOFT, DUMITRU NICOLAE NIRO, informeaza comisarul.ro.

CITESTE SI: VIDEO SOC GABRIEL OPREA a fost sau nu BODYGUARDUL lui MIRON COZMA? 

Conform sursei citate, MARIAN VANGHELIE este cel care a pus la cale prezentarea filmuletului cu actualul vicepremier cand face pe bodyguardul “Luceafarului Huilei”, MIRON COZMA, acesta fiind doar primul dintr-o serie de filmari INCENDIARE in centrul careia se afla cele doua rude  prin alianta, supranumiti de sursa citata protectorii mafiei chinezesti din Capitala.

Comisarul.ro mai dezvaluie si faptul ca MARIAN VANGHELIE va dezvalui si numele a cel putin 20 de ofiteri de rang inalt care sunt implicate in dosarul EADS, scandalul care se apropie de explozie asa cum a anuntat inclusive procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, LAURA CODRUTA KOVESI.

CITESTE SI: MARTURIE INCENDIARA in DOSARUL MICROSOFT: INDICII despre un ASASINAT

Iar, MARIAN VANGHELIE nu se va opri aici, mai multe nume grele din fostul sau partid, PSD, fiind pe lista neagra a edilului saltat de mascati si tinand cont de “dragostea si respectul” pe care il poarta lui VICTOR PONTA, LIVIU DRAGNEA sau SEBASTIAN GHITA.

Sursa foto: realitatea.net