EXPLOZIV MM STOICA are INTERZIS la STEAUA: TE JOCI cu FOCUL!

MIHAI STOICA si-a vazut planurile de viitor date peste cap chiar de avocatii sai. Intentia lui MM STOICA de a reveni la clubul din GHENCEA ii poate aduce mai multe necazuri si, in primul rand, o noua perioada in spatele gratiilor. MIHAI STOICA a fost avertizat de avocatii sai ca planul de a reveni la STEAUA BUCURESTI  ar putea sa ii prelungeasca “sejurul” din inchisoare.

Avocatii lui MM STOICA, fostul manager general al STELEI, au declarat pentru Gazeta Sporturilor ca acesta nu trebuie sa forteze limitele legii pentru ca ar putea avea mari probleme. “MM poate sa stea in loja cu GIGI BECALI, dar daca zice vreun impresar ca a negociat cu MIHAI STOICA pentru un jucator, are probleme mari. Nu confundati situatia lor cu cea a lui Radoi. Lui Mirel ii interzice regulamentul sportiv sa antreneze. La MEME nu mai sunt reguli sportive, e legea si e vorba de libertatea lui”, au declarat avocatii lui MM STOICA in editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

CITESTE SI: DOSARUL TRANSFERURILOR: GICA POPESCU SI MM STOICA, LA UN PAS DE ELIBERAREA CONDITIONATA

Avocatii mai spun ca GICA POPESCU s-a grabit sa se distanteze de GIGI BECALI, cel care sustinea ca “Baciul” va conduce STEAUA dupa eliberare, tocmai pentru a nu avea probleme. “GICA POPESCU d-aia s-a grabit sa dezminta ca va veni la STEAUA dupa eliberare, ii poate periclita ELIBERAREA CONDITIONATA”, au mai spus avocatii.

GICA POPESCU si MM STOICA impart aceeasi celula de la PENITENCIARUL JILAVA, cei doi fiind condamnati in DOSARUL TRANSFERURILOR. Condamnarile primite de POPESCU si STOICA includ o pedeapsa complementara, cea a interzicerii implicarii in fotbal pentru o perioada dupa iesirea din inchisoare.

CITESTE SI: SOC LA STEAUA: GIGI BECALI A ANUNTAT CARE VOR FI NOII SEFI AI CAMPIOANEI ROMANIEI

Sursa foto: sport