EXPLOZIV Cu ce il are VICTOR PONTA la mana pe IOHANNIS

O informatie EXPLOZIVA despre COABITAREA complice, tacita si neparafata dintre presedintele KLAUS IOHANNIS si premierul VICTOR PONTA circula in ultimele zile prin cercurile politice autohtone. O dezvaluire INCENDIARA care explica multe din cele petrecute dupa alegerea lui KLAUS IOHANNIS in fruntea tarii, informeaza comisarul.ro.

„Isi mai aduce aminte cineva despre descinderile angajatilor ANRP, sub conducerea directa a sefului Agentiei, George Baiesu, la Primaria Sibiu, imediat dupa primul tur de scrutin? Cand toata lumea l-a injurat pe Ponta ca se foloseste de mijloace incorecte pentru a-si infunda adversarul?

Ei bine, spun surse bine informate, baietii s-au dus la Sibiu la pont. Si nu au plecat cu mana goala. Materialul nu a mai fost folosit pentru ca echipa de consultanti a considerat ca ar fi fost in favoarea lui KLAUS IOHANNIS. L-ar fi victimizat si mai mult fata de ceea ce iesea deja din masuratori. Iar gradul de credibilitate ar fi fost foarte mic.

Insa materialul a ramas. Si, cu zambetul pe buze, la prima intalnire dupa terminarea ostilitatilor, Ponta s-a dus cu el sub brat, la Cotroceni. Aceleasi surse spun ca acest material va fi scos de la naftalina in prima parte a lui 2016 daca VICTOR PONTA va supravietui pana atunci. Deocamdata, pentru ca KLAUS IOHANNIS a fost baiat salon si a inteles mesajul, VICTOR PONTA nu s-a laudat, asa cum are obiceiul, nici in cercurile unde se infoaie ca paunul”, mai noteaza jurnalistii de la comisarul.ro.

Sursa foto: jurnalul.ro