Expozitia de pictura si fotografie “Lumea prin ochii seniorilor”, inaugurata in holul Primariei Sectorului 6. Vezi pana cand o poti viziona

Expozitiea de pictura, fotografie si obiecte artizanale ”Lumea prin ochii seniorilor” a fost inaugurata, marti, in holul Primariei Sectorului 6. 

Organizata cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, expozitia aduce in atentia opiniei publice problemele specifice cu care se confrunta aceasta categorie sociala si promoveaza implicarea persoanelor in varsta in activitati comunitare cu specific socio-cultural.

In cadrul vernisajului sunt expuse picturi, icoane pe sticla, fotografii si obiecte artizanale realizate de cei mai talentati beneficiari ai Clubului Seniorilor Sector 6, un spatiu destinat stimularii comunicarii la orice varsta si readucerii persoanelor de varsta a treia in viata sociala activa.

Evenimentul inaugural a beneficiat de prezenta unui numar insemnat de persoane in varsta din comunitatea sectorului 6, alaturi de reprezentanti ai adminstratiei publice locale si angajati ai Clubului Seniorilor Sector 6.

In alocutiunile rostite cu acest prilej, a fost subliniata importanta initiativelor si a programelor concrete care sa favorizeze reintegrarea sociala a persoanelor in varsta.

Expozitia poate fi vizionata in perioada 1 – 4 octombrie, intre orele 09.00 – 16.00.