EXPOZITIE MONDIALA DE PISICI, in acest weekend la CASTELUL BRAN

CASTELUL BRAN va deveni in weekend casa celor mai frumoase si speciale PISICI ale lumii, care vor fi prezentate in cadrul expozitiei mondiale “CHAT NOIR, CHAT BLANC IN CHATEAU BRAN”, care se va desfasura in Parcul Regal al Castelului.

Iubitorii de feline vor putea admira peste 200 de pisici din rasele Maine Conn, Ragdoll sau Norvegiana de Padure, pana la cele rare, precum Scottish Fold, Don Sphynx sau Selkirk Rex, se arata intr-un comunicat transmis de administratia Castelului Bran.

“Parada celor mai frumoase pisici ale lumii se va incheia, in prima zi de concurs, cu o binemeritata petrecere, care va avea loc in curtea legendarului edificiu. Barbecue Party va debuta la ora 19.00 cu bucate si bauturi alese, drese cu muzica celor de la “Za Band”, intr-o atmosfera de sarbatoare cu accente americane. De altfel, Barbecue Party continua un program diversificat oferit iubitorilor de feline care vor putea asculta, tot sambata, de la ora 13.00, un concert cu tematica aleasa special pentru acest eveniment. Astfel, partituri precum G.Rossini-Duetul pisicilor, Pisicile Aristocrate, Lloyd Weber-Memory, I.Kalman-Silvia, J.Offenbach-Povestirile lui Hoffamnn&Barcarola, L.Delibes-Frumoasa din Cadiz Zarzuela-La Gran Via& Probe Chica vor incanta, cu siguranta, audienta”, se mai precizeaza in comunicatul de presa.

CITESTE SI: TOP 10 AL CELOR MAI INFRICOSATOARE CASTELE DIN LUME – Nu lipseste CASTELUL BRAN!

La expozitie, va fi prezentata, ca la orice concurs de profil, o gama larga de mancare si accesorii pentru pisici, mai mentioneaza organizatorii.

Organizatori ai primei Expozitii Mondiale World Cat Federation din tara noastra, care se va desfasura sub inaltul patronaj al HIRH Arhiducele Dominic de Habsburg, sunt cluburile Magnificats din Romania, Stammbaum eV din Germania si LePetit din Serbia. World Cat Federation (WCF) este una dintre cele mai mari federatii de cluburi de pisici de rasa, este inregistrata in Germania si cuprinde peste 370 de organizatii raspandite pe sase continente.

Magnificats este singurul club World Cat Federation din Romania care cuprinde un grup entuziast de crescatori de pisici de rasa, care organizeaza expozitii internationale de profil.

Expozitia va beneficia de un arbitraj international de inalta clasa.

In afara arbitrajului traditional si de finala zilnica (Best in Show), publicul va putea admira spectaculosul arbitraj de ring, la aceasta expozitie derulandu-se ring-uri WCF, precum si ring-uri master, dublu master si triplu master, potrivit comunicatului de presa.

*sursa foto: mwallpaper.com