EXTRAGERE SPECIALA la LOTERIA BONURILOR FISCALE, sambata, 31 decembrie 2016

Ministerul Finantelor organizeaza o extragere speciala la loteria bonurilor fiscale sambata, 31 decembrie, la care participa toate bonurile fiscale emise intre 17 aprilie si 15 decembrie. Fondul total de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

“Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Prima etapa va avea loc sambata, 31 decembrie, si va consta in extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori”, a anuntat joi Ministerul Finantelor, informeaza News.ro.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, este publica si poate fi transmisa in direct incepand cu ora 17.30. Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de 1.000.000 de lei, pot fi depuse din ziua urmatoare extragerii, la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. La Loteria bonurilor fiscale din 20 noiembrie, la care au participat bonurile fiscale emise in luna octombrie, 86 de persoane au castigat cate un premiu brut in valoare de 11.627 de lei. Cea mai recenta extragere la Loteria bonurilor fiscale a avut loc duminica, 18 decembrie, la care au participat toate bonurile fiscale emise luna trecuta, fondul total de premiere fiind de 1.000.000 de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Sursa foto: loteria romana