Extremistii maghiari de la Jobbik continua campania electorala la Brasov

Liderii partidului maghiar Jobbik au pus la cale o intalnire cu usile inchise, incepand cu ora 18.00, intr-un Hotel din Brasov. Extremistii maghiari continua, astfel, campania electorala pe pamant romanesc in vederea alegerilor parlamentare care vor avea loc in Ungaria pe 6 aprilie.

Jobbik continua nestigherit campania electorala in Romania. Dupa ce au participat luni la marsul secuiesc de la Targu Mures, reprezentantii partidului extemist din Ungaria s-au mutat, marti la Targu Secuiesc, iar miercuri au continuat campania electorala la Gheorghieni.

Citeste si: Intalnire la Cotroceni. Discutiile, pe tema extremistilor Jobbik. UPDATE

Astazi, la Brasov, liderii Jobbik au pus la cale o inalnire cu usile inchise la un hotel.  Extremistii maghiari sustin ca deciziile de la Budapesta pot influenta in bine si vietile ungurilor transilvaneni, asa ca incearca sa ii convinga pe acestia ca Jobbik este solutia.

Dupa ce presedinte Romaniei, Traian Basescu, alaturi de premierul Ponta au declarat ca prezenta extremistilor pe teritoriul Romaniei nu trebuie acceptata, Vona Gabor, liderul Jobbik a raspuns acid: “De ce as fi declarat indezirabil, domnul presedinte, domnule premier, sa nu cadeti in ridicol. Exista un nivel sub care nu ar trebui sa coborati”, a sunat mesajul lui Gabor.