Extremistul VLADIMIR JIRINOVSKI viseaza la o RUSIE condusa de un TAR atotputernic

Politicianul Vladimir Jirinovski considera ca Rusia ar trebui condusa de un imparat sau un tar, care sa fie inlocuit la fiecare zece ani si care sa detina toata puterea, relateaza Moscow Times, in editia electronica.

“Nu spun sa gasim un mostenitor pentru Romanovi. Poate putem alege un imparat, un tar pentru zece ani. Si la fiecare zece ani sa il schimbam”, a declarat Jirinovski, potrivit transcrierii aparute pe site-ul de Internet al partidului sau liberal-democrat LDPR.

CITESTE SI: UCRAINA: VLADIMIR JIRINOVSKI vrea sa devina PRESEDINTE al Novorusiei 

Jirinovski, care a facut aceste declaratii luni, de la tribuna Camerei inferioare a Parlamentului, Duma de Stat, a adaugat ca Rusia nu este potrivita pentru comunism sau democratie si ca singura cale pentru tara este o monarhie puternica. “Rusia are un mare viitor in fata, dar doar daca adoptam linia cea mai grea in toate domeniile”, a adaugat el.

CITESTE SI: Transnistria sa revina Rusiei, Romania sa ia Basarabia – Solutia lui Jirinovski pentru ca Ucraina “sa se linisteasca”

Pentru a rezuma declaratiile sale, Jirinovski a declarat ca sistemul sau de guvernare preferat ar fi “o varianta de democratie, dar toate puterile ar trebui detinute de imparat”.

Sursa foto: newscom.ua