Fabrica ilegala de mezeluri, descoperita in Sectorul 1 din Bucuresti

FABRICA DE MEZELURI. O fabrica de mezeluri care functiona ilegal in Bucuresti a fost descoperita, miercuri, de ofiterii Directiei de Investigarea Fraudelor din cadrul IGPR, in urma unui control care i-a vizat pe comerciantii de fructe si produse congelate din Capitala si sase judete, potrivit unor surse din Politie.

FABRICA DE MEZELURI. Fabrica, descoperita in Sectorul 1 al Capitalei, functiona, conform anchetatorilor, complet ilegal, iar autoritatile verifica daca mezelurile produse au ajuns in supermarketuri si daca au fost inscriptionate cu brandurile unor firme cunoscute.

Din primele verificari, politistii au stabilit ca FABRICA respectiva a functionat, initial, in conditii legale, pana cand administratorul acstuia a subinchiriat-o unei alte societati comerciale. Noii administratori ar fi continuat, insa, sa produca mezeluri in mod ilegal, relateaza Mediafax.

Citeste si: INCENDIU PUTERNIC LA O FABRICA DE MEZELURI

FABRICA DE MEZELURI a fost descoperita in timpul unei actiuni pentru care au fost implicati peste 100 de politisti pentru verificarea achizitiilor intracomunitare de legume – fructe si produse congelate, in mai multe complexe comerciale din judetele Ilfov, Arad, Bihor, Giurgiu, Timis si Dolj

Potrivit Politiei Romane, intr-o singura ora, in zona Capitalei au fost indisponibilizate peste 10 tone de marfuri si au fost aplicate amenzi contraventionale de peste 100.000.000 de lei.

Sursa foto: obiectiv.info