FABULOS: SIMONA HALEP A DEMOLAT-O PE SERENA WILLIAMS LA TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP (nr 4 WTA) a reusit, miercuri dimineata, sa o invinga pentru prima oara in cariera pe SERENA WILLIAMS (nr 1 WTA). Campioana noastra a DEMOLAT-O pe sportiva din SUA reusind sa o surclaseze la toate capitolele. HALEP a trecut de WILLIAMS cu 2-0 la seturi (6-0, 6-2) in cea de-a doua etapa a Grupei Rosii a Turneului Campioanelor de la Singapore.

SIMONA HALEP s-a calificat in semifinalele TURNEULUI CAMPIOANELOR de la SINGAPORE. HALEP a reusit sa isi treaca in cont primele opt ghemuri ale partidei cu numarul unu mondial, in conditiile in care specialistii de la WTA nu-i dadeau prea mari sanse romancei in acest meci. Serena Williams, locul 1 WTA, nu mai pierduse un set fara sa castige vreun ghem din mai 2013, de la turneul de la Madrid. In sferturile de finala ale turneului de la Madrid, Serena Williams a invins-o, cu scorul de 6-3, 0-6, 7-5, pe Anabel Medina Garrigues (Spania). Acesta este al optulea set pierdut cu 0-6 de Serena Williams in cariera.

CITESTE SI: SIMONA HALEP a castigat de o maniera impresionanta meciul cu EUGENIE BOUCHARD 

Cele doua sportive se mai intalnisera de trei ori pana azi, de fiecare data impunandu-se Serena Williams. Halep si Williams au jucat prima data una impotriva celeilalte in 2011, in turul doi al turneului de la Wimbledon, cand Serena Williams a castigat in trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Urmatoarele doua partide au avut loc in 2013 si s-au incheiat cu scorul de 6-3, 6-0, in semifinalele turneului de la Roma, si cu scorul de 6-0, 6-4, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati.

La Singapore, Serena Williams si Simona Halep au debutat fiecare cu cate o victorie. Halep a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe sportiva sarba Ana Ivanovic, locul 7 WTA, scor 6-4, 6-4. Partida dintre invinsele din prima etapa, Ana Ivanovic – Eugenie Bouchard, va avea loc marti cu incepere de la ora 14.30.

CITESTE SI: SIMONA HALEP, a treia jucatoare din ROMANIA prezenta la TURNEUL CAMPIONILOR 

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a editie a Turneului Campioanelor, reuneste la Singapore cele mai bune opt jucatoare si cele mai bune opt perechi de dublu in anul in curs, care se intrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari. Simona Halep este a treia romanca in istorie participanta la o editie a finalei sezonului, dupa Virginia Ruzici si Irina Spirlea.

Sursa foto: wtatennis.com