FABULOS! Simona Halep, la un pas de a da LOVITURA!

Evolutia de senzatie a SIMONEI HALEP la Turneul Campioanelor ii poate “umfla” conturile cu o suma considerabila. Daca va ajunge in finala, cea mai buna tenismena din Romania va incasa un premiu intre 971.000 si 1.114 milioane de dolari.

In cazul in care SIMONA HALEP va castiga Turneul Campioanelor, ea va primi un cec cu o suma cuprinsa intre 2,047 si 2,190 de milioane de dolari, in functie de rezultatele inregistrate in grupa, doua sau trei victorii, potrivit site-ului WTA.

Citeste si: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT IN SEMIFINALELE TURNEULUI CAMPIOANELOR

Exista posibilitatea, redusa insa, ca o jucatoare sa ajunga in finala cu doar un succes in faza grupelor, caz in care premiile sunt de 1,9 milioane de dolari daca se impune in ultimul act sau de 828.000 de dolari daca pierde, scrie prosport.ro.

SIMONA HALEP, locul 4 WTA, este singura jucatoare calificata dupa doua etape si “jumatate” disputate in Grupa Rosie si doua etape in Grupa Alba. Vineri, incepand cu ora 14.30, HALEP va juca in fata Anei Ivanovici, locul 7 WTA. HALEP are nevoie de cel putin sase ghemuri castigate pentru a termina pe primul loc in grupa.

SIMONA HALEP A DEPASIT BARIERA A 6 MILIOANE DE DOLARI CASTIGATI DIN TENIS

Sursa foto: enational.ro