FABULOS! Un nou tip de ORGASM face RAVAGII in randul FETELOR. Vezi VIDEO

Femeile care au avut parte de un coregasm sustin ca placerea sexuala este comparabila cu cea resimtita in timpul unui orgasm vaginal. Diferenta este ca coregasmul poate fi experimentat si in public, eventual la locul de munca, fiind o buna tehnica de relaxare.

Sexologul Debby Herbinick a lansat recent cartea „The Coregasm Workout“, in care explica in detaliu tipul de exercitii necesare pentru a atinge ceea ce este cunoscut drept coregasm. Placerea sexuala obtinuta in timpul anumitor activitati fizice a fost descoperita de pasionatii de fitness in timpul exercitiilor care lucreaza intens muschii abdominali. Spinningul, mersul pe bicicleta, saritul corzii, dansul la bara sunt activitati fizice care favorizeaza orgasmul. Yoga, de asemenea, implica miscari perfecte pentru atingerea coregasmului. Herbinick afirma ca in urma studiilor desfasurate sub indrumarea ei s-a ajuns la concluzia ca un procent de 9% din femei au avut parte de un coregasm intamplator, in timp ce faceau sport, dar ca oricine se poate bucura de asa ceva daca stie exact ce trebuie sa faca. Sexologul considera ca o doza de placere in momentele stresante ne poate ajuta sa facem fata mai bine situatiilor dificile.

CITESTE SI:  Cum arata fata perfecta? Iata 8 contradictii din lumea barbatilor!

Sexologul este de parere ca performanta de a avea parte de un coregasm la comanda poate fi atinsa dupa cel putin doua saptamani in care urmam un program de antrenament in acest sens, ea fiind o dovada in acest sens, scrie. Sexologul Debby Herbinick a pus la punct un program in trei pasi pentru atingerea coregasmului: Coregasm: exercitii de „incalzire“  De regula, femeile si barbatii care ajung la coregasm incep sesiunea de antrenament cu 20-30 de minute de exercitii cardio, pe banda de alergare sau bicicleta eliptica. Insa aparitia coregasmului este, de regula, favorizata de atingerea momentului de oboseala musculara, ceea ce inseamna ca efortul trebuie sa fie intens.

CITESTE SI: Iata cinci motive care te imping sa faci mai mult sex 

Coregasm: exersarea muschilor pelvieni Dupa sesiunea de exercitii cardio, Herbenick recomanda un set de exercitii care lucreaza intens muschii abdominali, cum sunt abdomenele (numite si abdogasme), genuflexiuni, ridicarea de greutati cu ajutorul picioarelor etc. Aceste miscari sunt cele care favorizeaza in cea mai mare masura aparitia coregasmului. De asemenea, ritmul trebuie pastrat chiar daca simtim ca am obosit. Coregasm: intrarea in linie dreapta In clipa in care incepem sa simtim ca starea de excitatie isi face simtita prezenta, senzatii care apar de obicei in momentul in care muschii sunt extrem de obositi, fortati corpul inca putin. „Din clipa in care se fac simtite primele semnale ce anunta corgasmul, incercati sa va relaxati si sa contractati in continuare muschii abdominali si peliveni, intr-un ritm mai lent“, puncteaza Herbenick.

 

 

Sursa:adevarul