FACEBOOK a redevenit FUNCTIONAL dupa o ora in care nu a functionat. ATACUL a fost revendicat. UPDATE

Reteaua de socializare FACEBOOK a CAZUT marti dimineata. Deocamdata nu se cunosc motivele reale ale acestei caderi. Utilizatorii din India si SUA scriu pe twitter ca problema este una globala si are CAUZE TEHNICE. Reteaua are circa 7,8 milioane de utilizatori in Romania, peste jumatate fiind in grupa de varsta 18-34 de ani, potrivit Facebrands

UPDATE 11.30: FACEBOOK si INSTAGRAM nu au putut fi accesate, in aceasta dimineata, timp de aproape o ora. Conform PC World, dupa mai putin de 30 de minute de la aceasta defectiune, un grup de hackeri, cunoscut sub numele de Lizard Squad, a revendicat acest incident, sustinand ca ar fi provocat caderea Facebook-ului. De asemenea, aceiasi hackeri sustin ca ar fi responsabili si pentru atacarea site-ului companiei Malaysia Airlines, tot marti.

UPDATE 09.10: Reteaua de socializare FACEBOOK a redevenit FUNCTIONALA dupa o ora, cuprinsa intre orele 8 si 9 in care nu a functionat.

Raportul dintre persoanele care utilizeaza reteaua de socializare FACEBOOK este in favoarea barbatilor, cu 63,93% din conturi. Femeile utilizeaza in proportie de 36,07% Facebook, in timp ce, din punct de vedere al starii civile, persoanele casatorite sunt pe primul loc (51,56%), urmate de persoanele singure, cu 32,12% din total.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: FACEBOOK.COM