Facebook are din nou probleme! Utilizatorii sunt revoltați

Facebook, cea mai folosită rețea de socializare, are probleme de funcționare! Miercuri seara, după ora 18:00 utilizatorii Facebook din România nu și-au putut folosi conturile pentru a efectua postări și distribuiri.

Update 3: Utilizatorii Facebook se plâng joi, din nou, că rețeaua are probleme de funcționare. Oamenii spun că nu pot da like-uri, share-uri. Unii nu pot posta nimic pe pagina lor, nu pot comenta la prieteni și nici măcar nu pot trimite poze de la unul la celălalt prin opțiunea de Facebook Messenger. Sunt utilizatori care nu se pot loga, primind informația că parola este veche. 

Update 2: Instagram și-a revenit după ce a fost oprită parțială pentru mai multe ore, au anunțat reprezentanții platformei de socializare pe Twitter, dar Facebook, care deține și Instagram, rămâne inaccesibilă pentru unii utilizatori de pe tot globul, informează site-ul agenției de presă Reuters, conform Mediafax.

Anumiți utilizatori din întreaga lume s-au confruntau miercuri cu dificultăți în a accesa popularele aplicații Instagram, WhatsApp și Facebook, toate fiind deținute de Facebook Inc., într-una dintre cele mai lungi întreruperi cu care s-a confruntat compania în trecutul recent.

 „Șiiiii … ne-am întors” (“Anddddd… we’re back,”) a scris Instagram pe Twitter, împreună cu imaginea GIF a lui Oprah Winfrey, care țipă în emoție. Facebook nu a oferit o actualizare.

Utilizatorii de social media din unele regiuni ale Statelor Unite ale Americii, Japoniei și Europei au fost afectați de întreruperi, conform hărții de întrerupere live a lui DownDetector. Utilizatorii Facebook, inclusiv oamenii de marketing, și-au exprimat nemulțumirea pe Twitter cu hashtag #facebookdown.

Știre inițială

Update: Probleme și pentru Instagram în această seară. Utilizatorii rețelei de socializare din întreaga lume se plâng că nu se mai pot loga, nu mai pot posta și nici distribui nimic. În plus, sunt probleme și la încărcarea de fotografii. În România, rețeaua a întâmpinat probleme de la ora 18.00.  Deocamdată oficialii de la Instagram nu au avut o reacție oficială. 

Știre inițială

De altfel, problema este la nivel mondial, pentru că utilizatori din mai multe state și de pe aproape toate continentele au semnalat probleme. Până acum, Facebook nu a făcut nicio precizare oficială.

Sursa foto: facebook