FACEBOOK: Schimbarea care te va afecta este testata acum. Vezi despre ce este vorba

Facebook se schimba din nou. De data aceasta, reteaua de socializare testeaza o optiune prin care utilizatorii pot vedea povestile pe care le-au ratat in fluxul de News Feed.

Saptamana trecuta Facebook anunta ca isi schimba News Feed-ul pentru utilizatori, iar acum compania vine cu o noua surpriza. Din cate se pare, gigantul din Palo Alto testeaza o noua optiune. Potrivit Allfacebook, este vorba de o optiune prin care utilizatorii pot vedea si postarile pe care le-au ratat.

Citeste si: UN VIRUS SE RASPANDESTE CU REPEZICIUNE PE FACEBOOK. PESTE 90% DIN CEI AFECTATI SUNT ROMANI. VEZI DESPRE CE ESTE VORBA 

Acest lucru se va putea face cu ajutorul link-ului “Show unread stories”. Testarea Facebook a fost surprinsa de un utilizator. Butonul catre postarile pe care nu le-a vizionat a aparut sub pozele de profil ale prietenilor sai.  

Prin schimbarile din ultima perioada, layout si News Feed, Facebook vine in ajutorul userilor sai, usurandu-le munca in intentia de a-si optimiza cat mai bine pagina de profil.

Sursa foto: nativemobile.com