Facebook se judeca cu toata lumea

In dorinta de a domina in totalitate internetul, site-ul de socializare Facebook intenteaza proces dupa proces portalurilor care folosesc Face sau book in nume, si chiar pentru denumirea wall.

Recent Facebook a pierdut un proces cu o retea de socializare pentru adulti din Norvegia. Avocatii de la Facebook au cerut redenumirea retelei de socializare si taxe pentru folosirea numelui de pana acum.

Din fericire, justitia americana nu a considerat ca solicitarile Facebook sunt intemeiate, drept urmare site-ul Faceporn poate sa isi continue activitatea fara probleme.In curand se pare ca reteaua de socializare Facebook, aflata in pierdere de imagine(actiunile tranzactionate la bursa scazand dramatic) va emite pretentii si pentru titulatura de retea de socializare.

Facebook nu-si poate impune dominatia si asta se datoreaza in primul rand chiar utilizatorilor retelei, care in proportie covarsitoare militeaza pentru libertatea internetului. Continuand cu astfel de procese, Facebook risca sa-si piarda si utilizatorii care in ultima vreme sunt din ce in ce mai nemultumiti de restrictiile inpuse de aceasta retea.