Facilitează utilizarea tabletei Huawei MatePad 11 cu ajutorul tastaturii Huawei Smart

Tabletele sunt acele dispozitive care se situeaza undeva intre un smartphone si un laptop prin prisma dimensiunilor si prin prisma utilizarilor. Pentru folosirea mai eficienta a tabletei si pentru diversificarea activitatilor pentru care poti folosi o tableta, o tastatura este cu siguranta un accesoriu foarte util. Acest lucru este valabil si in cazul modelului de tableta Huawei MatePad 11. Aceasta tableta foarte fiabila si performanta a brand-ului Huawei poate fi folosita mult mai eficient cu ajutorului modelului HUAWEI smart magnetic keyboard compatible with matepad 11.

Descopera o tastatura intuitiva si usor de utilizat

Pentru a folosi aceasta tastatura pentru modelul de tableta Huawei MatePad 11 tot ceea ce trebuie sa faci este sa conectezi tastatura la tableta, iar in cel mai scurt timp vei putea sa folosesti un stil de tastare foarte confortabil cu ajutorul tastelor avand o adancime de deplasare de 1,3 mm. Acest lucru permite utilizatorilor sa aiba aceeasi senzatie ca atunci cand este folosita tastatura unui laptop. Prin urmare vorbim despre o experienta in care folosirea unei tablete cu ajutorul tastaturii reda aceeasi senzatie precum in cazul utilizarii unui laptop.

Datorita unghiurilor duale pe care le are suportul modelului HUAWEI Smart Magnetic Keyboard compatibila cu MatePad 11, aceasta tastatura inteligenta poate fi usor adaptata pentru mai multe medii de lucru si la diferite niveluri de lumina. Mai mult, cu ajutorul pictogramei de langa butonul Shift pe care il regasim in dreapta telefonului unde se regaseste senzorul NFC, se poate porni o activitate de tip multiscreen.

Acest model de tastatura are inclusiv rolul de a proteja  tableta atunci cand aceasta este pliata in interiorul carcasei. Insa dincolo de rolul de protectie, acest model de tastatura smart are capacitatea de a porni imediat tableta odata ce se deschide carcasa. Cu alte cuvinte vorbim despre un model intuitiv de folosire a tastaturii.

In randul functionalitatilor acestei tastaturi smart de la Huawei merita sa amintim conectarea automata a tastaturii la tableta, atasarea magnetica pentru un plus de siguranta si de stabilitate, dar si functia de incarcare wireless. Toate aceste functionalitati se regasesc intr-un model de tastatura foarte usor si cu o fixare impecabila a tabletei MatePad 11 de la Huawei. Exista doua trepte magnetice pentru pozitionarea tabletei pe tastatura.

Unde gasesti HUAWEI Smart Magnetic Keyboard MatePad 11?

Daca iti doresti sa folosesti tableta MatePad 11 mult mai usor si intr-un mod mai eficient, atunci cu siguranta ca tastatura smart pentru aceasta tableta este alegerea ideala. Acest model de tastatura poate fi gasit in diferite magazine specializate si magazine universale care comercializeaza astfel de dispozitive.

Insa daca iti doresti sa te bucuri de toate functionalitatile modelului HUAWEI Smart Magnetic Keyboard compatibila cu MatePad 11 la cele mai avantajoase preturi de pe piata, atunci cu siguranta ca cea mai buna alegere o reprezinta magazinul online oficial al celor de la Huawei.

Alege sa te bucuri de fiabilitatea si inovatiile oferite de brand-ul Huawei.Intra acum pe site si gaseste dispozitivele sau accesoriile Huawei de care ai nevoie.