Facultatile Universitatii din Bucuresti isi prezinta ofertele de formare la Targul Educatiei

Universitatea din Bucuresti ii invita pe toti liceenii care se pregatesc pentru admiterea la facultate la cea de-a XV-a editie a Targului Educatiei, care va avea loc in perioada 10-11 aprilie.

In cadrul celor doua zile ale evenimentului, elevii vor putea cunoaste oferta educationala a Universitatii din Bucuresti (UB) pentru anul academic 2014-2015 si vor putea beneficia de servicii de informare, orientare si consiliere pentru alegerea facultatii.

Targului Educatiei se va desfasura in Holul Central al Palatului Facultatii de Drept (bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, Sector 5, Bucuresti). Deschiderea oficiala va avea loc pe 10 aprilie, la ora 10.00. Accesul va fi liber.

Citeste si: Zilele Portilor Deschise, la SNSPA

Editia 2014 a Targului Educatiei se inscrie in seria evenimentelor dedicate aniversarii a 150 de ani de existenta a UB. “Cu o traditie de 15 ani, Targul Educatiei este organizat de comunitatea universitara pentru a veni in intampinarea viitorilor studenti si pentru a le raspunde la intrebarea De ce sa studiezi  la Universitatea din Bucuresti?. Liceenii vor putea dialoga cu studentii si absolventii universitatii, precum si cu viitorii lor profesori, care le vor impartasi impresii despre viata academica”, afirma reprezentantii institutiei de invatamant superior.

Organizatorii Targului Educatiei au pregatit pentru aceasta editie un program care cuprinde conferinte, dezbateri, sesiuni informative, precum si demonstratii sportive si mici momente artistice. Standurile facultatilor vor fi pregatite cu pliante, brosuri, dar si cu raspunsuri la toate intrebarile viitorilor studenti legate de modalitatea de desfasurare a concursului de admitere. De asemenea, la targ vor fi prezenti si reprezentanti ai birourilor si departamentelor UB, editurilor, institutelor culturale, asociatiilor studentesti si organizatiilor non-guvernamentale.

In plus, elevii vor putea experimenta cum este sa fii student, participand, in perioada 7-9 aprilie, la Saptamana Facultatii de Geografie si la Zilele Portilor Deschise de la Facultatea de Litere.

Sursa foto: vinsieu.ro