Familia Becali, ironizata de ziaristii nemti ! Vezi de ce

Publicatia germana Frankfurter Allgemine Zeitung ironizeaza condamnarile verilor patronului Stelei, sustinand ca trimiterea lor la Penitenciarul Poarta Alba reprezinta o dovada de nepotism.

 Condamnarile celor trei membri marcanti ai familiei Becali la inchisoare fac obiectul unui reportaj in presa germana. Astfel, dupa ce Gigi Becali fusese inchis anul trecut, ziaristii germani ironizeaza faptul ca acum si verii sai, Giovani si Victor au ajuns la inchisoare ca urmare a sentintelor date in Dosarul Transferurilor, spunand ca este vorba de nepotism.

Citeste si: DOSARUL TRANSFERURILOR: MM se vrea in LIBERTATE. A depus o contestatie la Tribunalul Bucuresti 

“In ultimul scandal din fotbalul romanesc a fost vorba despre spagi, meciuri trucate si transferuri, iar doi veri de-ai lui Gigi Becali au fost condamnati: Giovani a primit 6 ani, iar Victor patru ani. Au ajuns in aceeasi inchisoare ca si Gigi Becali. Asta inseamna nepotism!”, a scris sursa citata.

“Este vorba despre aroganta si caderea unor milionari, oameni importanti, charismatici si haotici, care au prins imaginea unor oameni de fotbal. Un teatru imens, in care oameni notabili capata uneori rolul de bufoni si apoi isi gasesc sfarsitul”, a mai scris publicatia germana.

Sursa foto: libertatea.ro