Familia Elodiei acuza rudele lui Cristian Cioaca de incercare de influentare a martorilor

Familia Elodiei acuza rudele lui Cristian Cioaca de tentativa de influentare a martorilor citati pentru audieri. Procesul s-a amanat pentru mijlocul lunii octombrie.

Dintre cei 7 martori citati, doar 2 au venit sa depuna marturie in procesul lui Cioaca. Este vorba despre un fost coleg de-al sau si despre fosta sefa a politistului. Avocata familiei Ghinescu crede ca sora lui Cioaca a incercat sa influenteze martora si spune ca le-a vazut pe cele doua vorbind pe hol, potrivit Romania TV.

“Statea de vorba cu unul dintre martorii ce urma sa fie audiati, pe holul instantei (…) iar celalalt martor, coleg si prieten cu Cristian Cioaca, s-a putut observa ca declaratia lui nu era obiectiva”, a spus Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Sora politistului spune ca a vrut sa-i arate femeii poze cu fiul lui Cioaca si al Elodiei, pe care-l stie de mic. Fosta sefa a lui Cioaca a povestit in instanta faptul ca politistul a intrebat-o la un moment dat in cat timp se descompune un cadavru.

Mama Elodiei spune ca fostul coleg a lui Cioaca a fost partinitor in fata instantei. “Mintea foarte mult si de-aia eram nemultumita. Dar ce nu mintea?”.

Cei cinci martori, care nu s-au prezentat la proces, vor fi adusi cu mandat. Printre ei, si bona lui Patrick, mutata acum in strainatate. Urmatorul termen al procesului a fost fixat pentru data de 14 octombrie.

Sursa foto: adevarul.ro