Familia lui VASILE TURCU este TERORIZATA de CAMATARI si INTERLOPI

Familia lui Vasile Turcu nu scapa de probleme nici dupa sinuciderea bizara a omului de afaceri. Urmasii fostului dinamovist sunt terorizati de camatari din cauza datoriilor mari pe care le-au facut in timp.

Dupa ce Sefor, unul dintre liderii clanului Duduianu, a intrat in posesia Bentley-ului, cei doi fii ai lui Vasile Turcu mai au de restituit 180.000 de euro clanului Duduianu. Bentley-ul care a intrat deja in posesia lui Sefor a fost evaluat la 70.000 de euro, scriu jurnalistii de la Cancan.ro.

Se pare ca, suma de 250.000 de euro fusese imprumutata chiar de unul dintre copiii lui Turcu, insa fostul actionar al lui Dinamo aflase de ea si, practic, o preluase. Presati de timp si cel mai probabil de frica, fratii Turcu au apelat la  masuri disperate: au contactat mai multi interlopi din Bucuresti care, in schimbul unei taxe de protectie, sa ii tina pe Duduieni departe de ei.

Vasile Turcu, internat in stare critica la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala dupa ce a incercat sa se sinucida. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, omul de afaceri a murit in jurul orei 02.00. Si Politia Capitalei a confirmat decesul. In 1 martie, omul de afaceri Vasile Turcu a ajuns in stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat. Surse judiciare precizau ca Vasile Turcu a fost gasit de catre o persoana din familia sa, dupa ce a incercat sa se spanzure. Politia a deschis dosar penal in acest caz, iar saptamana trecuta au fost audiati sotia, menajera si soferul lui Vasile Turcu. Surse judiciare declarau pentru News.ro ca Vasile Turcu a lasat si un bilet de adio, in care ar fi scris ca problemele financiare pe care le are sunt insuportabile.

Sursa text: cancan.ro