Familia Obama are un nou membru

Familia Obama are un nou membru: o catelusa din rasa Portughez de Apa care raspunde la apelativul Sunny. Ea a devenit perechea lui Bo, un catel de aceeasi rasa, pe care cuplul de la Casa Alba il detine de patru ani.

Barack si Michelle Obama au anuntat pe blogul Casei Albe, citat de de US Magazine, faptul ca familia lor s-a marit cu un nou membru din momentul in care Sunny, o catelusa din rasa Portughez de Apa, a fost adoptata de cuplul prezidential american.

„Sunny s-a nascut in Michigan in iunie 2012 si a sosit azi la Casa Alba” a anuntat Familia Obama pe blogul Casei Albe. “Ca si Bo, este un Portughez de Apa, perfect pentru familie” citeaza US Magazine din anuntul de pe blog.

“Sunny va fi o sora perfecta pentru Bo, plina de energie si foarte iubitoare, iar numele i-a fost ales pentru ca se potriveste cu personalitatea ei vesela”, dezvaluie familia Obama.

Anuntul mai spune si faptul ca Michele Obama, prima Doamna, a spus reporterilor in octombrie ca a fost nevoita sa il duca pe Bo la o intalnire cu o catelusa pentru ca acesta nu avea, pe atunci, destula interactiune cu alti caini. “Problema s-a rezolvat!”, anunta blogul Casei Albe.

“Credem ca Sunny ii va calca pe urme lui Bo si ii va tine companie presedintelui in Biroul Oval, va merge in plimbari cu familia dupa cina de la 18.30 si poate chiar va sari din cand in cand in poala Primei Doamne,” se incheie postarea de pe blogul Casei Albe.

Sursa foto: us magazine