FAMILIA REGALA a depus o coroana de flori la statuia Regelui CAROL I

FAMILIA REGALA a depus o coroana de flori la Statuia Regelui Carol I din Piata Palatului Regal. Principesa mostenitoare Margareta, principele Radu, principesa Maria si principele Nicolae au depus, sambata, de ZIUA REGALITATII, un buchet de flori la statuia Regelui Carol I, noteaza Agerpres.

Acestia au fost intampinati de sute de monarhisti si membri ai organizatiei de tineret Bucuresti a PNTCD, purtand STEAGURI TRICOLORE cu stema regala, care au scandat lozinci pro-monarhiste: “Traiasca Regele!”, “Principesa Mostenitoare Margareta, principele Nicolae! La Multi Ani!”, “Regele Mihai!”, “Monarhia, Salveaza Romania!”

Citeste si: Mesajul lui CRIN ANTONESCU de ZIUA REGALITATII

Sambata dimineata, de la Palatul Elisabeta, principele Nicolae a dat startul “MARATONULUI REGAL”, in cadrul caruia participantii alearga pe un traseu de 10,5 km, in jurul parcului Herastrau, urmand ca dupa-amiaza principesa Margareta sa participe la o ceremonie de premiere a castigatorilor.

De la ora 17,30, in gradina Palatului Elisabeta va avea loc evenimentul anual “GARDEN PARTY”, editia a V-a, la care au fost invitati reprezentanti ai tuturor comunitatilor si profesiilor din Romania. La eveniment si-au anuntat participarea principesa Margareta, principele Radu, principesa Maria si principele Nicolae.

Citeste si: 10 mai – ZIUA REGALITATII – ISTORIC si SEMNIFICATII

Evenimentele prilejuite de marcarea ZILEI REGALITATII se vor incheia cu un concert dedicat sarbatorii de 10 Mai sustinut de Camerata Regala, la Ateneul Roman, la care vor lua parte principele Radu si principesa Maria.

Sursa foto: romaniaregala.ro