Familia regala a impartit pachete cu alimente oamenilor nevoiasi din Savarsin

Familia regala a vizitat, luni, mai multe familii nevoiase din Savarsin (judetul Arad), unde regele Mihai si principesa Margareta isi petrec Craciunul, oferind 300 de pachete cu alimente, dupa care au primit colindatori din toata tara la castel, informeaza Ziare.com.

Regele Mihai isi petrece Craciunul la Castelul Savarsin, cu o parte dintre membrii familiei, in timp ce Regina Ana a ramas in Elvetia. Conform traditiei, inainte de Craciun, Regele Mihai a vizitat cateva familii cu posibilitati financiare reduse, pentru a le oferi pachete cu alimente de baza si produse cosmetice. In total, au fost oferite, cu ajutorul angajatilor de la Castelul Savarsin, 300 de pachete familiilor nevoiase din Savarsin.

Regele Mihai a fost insotit in vizitele la familii de catre principesa Margareta, iar pe traseu s-a salutat si s-a intretinut amical cu satenii.

La Castelul Savarsin au fost primiti colindatori, intre care grupuri sosite din Cluj-Napoca, Craiova si Sibiu, iar copiii prezenti au fost plimbati cu o “caleasca regala” pe domeniul castelului.

La intrarea pe domeniu, a fost deschis “Satul Regal”, un spatiu destinat spectacolelor artistice. Marti, la castel vor colinda dubasii din Savarsin, un obicei neintrerupt de la revenirea in localitate a familiei regale. Miercuri, Regele si familia vor participa la Slujba de Craciun, la Biserica Ortodoxa Savarsin.

Sursa foto: adevarul.ro