Familia Regala s-a reunit, de urgenta, in Elvetia! Starea Regelui Mihai I este grava

Un anunt trist vine, luni, din Elvetia, acolo unde traieste Regele Mihai I (96 de ani). Familia Regala a Romaniei a anuntat ca starea de sanatate a regelui s-a agravat. Majestatea Sa sufera de cancer de piele.

„Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu au revenit in Elvetia aseara (n.r. 5 noiembrie), la resedinta privata a Majestatii Sale. Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei. In aceasta saptamana, Familia Regala va avea o runda de intalniri cu medicii Majestatii Sale. Pentru a discuta tratamentul curent al Regelui si pentru a primi sfatul lor in circumstantele actuale”, a anuntat, intr-un comunicat de presa, Familia Regala a Romaniei.

La inceputul anului trecut, Majestatea Sa a fost diagnosticat cu o forma grava de cancer de piele. Ulterior a si fost operat. „Este vorba de un diagnostic crunt, respectiv „carcinom epidermoid metastazant” si „leucemie cronica”, doua forme de cancer”, anunta, la acea vreme, Casa Regala.

Pentru un astfel de diagnostic, tratamentul este unul foarte dur, lucru mentionat si de reprezentantii Casei Regale, anul trecut. „Majestatea Sa urmeaza un tratament complex si solicitant, care il impiedica sa apara in public, avand nevoie de o perioada de refacere”.

Anul trecut, Regele Mihai a desemnat-o pe fiica sa, Principesa Margareta, sa il reprezinte in toate activitatile publice.

Sursa foto: adevarul