Familia Voiculescu RENUNTA la contestarea SECHESTRULUI in dosarul “ICA”

Familia Voiculescu, prin fiica fondatorului Partidului Conservator, Corina Voiculescu, renunta la contestarea sechestrului pus de instanta pe bunurile familiei in dosarul “ICA”.

Avocatul CORINEI VOICULESCU a depus vineri, la Tribunalul Buvcuresti, o cerere de RETRAGERE a CONTESTATIEI facute impotriva deciziei Curtii de Apel de confiscare a mai multor sume de bani apartinand clientei sale, in cadrul solutionarii dosarului ICA.

Instanta Tribunalului Bucuresti a ramas in pronuntare cu privire la solicitarea avocatului CORINEI VOICULESCU.

Citeste si: TRIBUNALUL BUCURESTI JUDECA O CONTESTATIE DEPUSA DE CAMELIA VOICULESCU FATA DE SECHESTRUL DIN DOSARUL ICA

Fiicele lui DAN VOICULESCU, Corina si Camelia, au depus in 14 august, la Tribunalul Bucuresti, doua CONTESTATII la executare in cazul SECHESTRULUI dispus prin decizia definitiva data in dosarul privind privatizarea ICA, in care prejudiciul a fost stabilit la aproximativ 60 de milioane de euro.

CONTESTATIA CAMELIEI VOICULESCU a fost respinsa, pe 25 august, de instanta, cealalta CONTESTATIE avand termen de judecata vineri.

Si compania Grivco, fondata de DAN VOICULESCU, si fostul Institut de Cercetari Alimentare (ICA), in prezent Compania de Cercetari Aplicative si Investitii, au CONTESTAT in instanta sechestrul pus de judecatori prin sentinta data in dosarul privind privatizarea ICA.

Citeste si: A DOUA CONTESTATIE PE DOSARUL ICA A FOST RESPINSA DE TRIBUNALUL BUCURESTI

CONTESTATIA Grivco a fost de asemnea respinsa, in 26 august, in timp ce cea inaintata de Compania de Cercetari Aplicative si Investitii va fi analizata de judecatori in 1 septembrie.

Deciziile de respingere a CONTESTATIILOR nu sunt definitive, putand fi atacate la Curtea de Apel Bucuresti.

Retragerea contestatiei fiicei lui Dan Voiculescu vine ca urmare a altor doua contestatii respinse de Tribunalul Bucuresti.

Sursa foto: activenews.ro